2017-02-21 07:30:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma könnyű lesz Önt felbosszantani

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Eléggé intenzívnek ígérkezik ez a nap. Ön nagyon érzékeny, és most szerelmi vágyai is erősek és szenvedélyesek. Hajlamosabbá válik a féltékenységre, elképzelhető, hogy rosszul ítéli meg mások viselkedését. Elkeseredhet, ha valaki nem úgy reagál a közeledésére, mint ahogyan várta.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma különösen könnyű lesz önt felbosszantani. Főleg az idegesíti fel, ha mások megbízhatatlanul viselkednek, ha nem tartják be, amit ígértek... Igaza van, még sem szerencsés, ha hagyja, hogy eluralkodjon önön a harag.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, ettől mintha szárnyakat kapna. Ma mindent könnyebben el tud végezni, és az anyagiak terén is jól fognak alakulni a dolgai. A tárgyalások, megbeszélések során sikerül előnyöket kiharcolnia magának.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fontos, hogy kitartson a saját véleménye mellett, másképp nem érhet célt! Bár valaki nagyon erőszakosan próbálja meggyőzni az igazáról, ne bizonytalanodjon el! Vigyázzon arra is, hogy ne támasszon túl magas követelményeket sem magával, sem másokkal szemben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma sikerül mindent mozgásba hoznia, remekül kézben tartja az irányítást. Ha valamilyen adásvételt bonyolít, az is önnek kedvezően zárul. Egy rég óta dédelgetett célját is tovább tudja vinni. A mai nap kárpótolja a tegnap elvesztegetett időért!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most néhány terve kudarcba fulladhat, mert nem egyedül tartja a kezében az irányítást. A délután azonban annál szebb lesz! A Hold a Bak jegyében áll. Ennek egyik következménye, hogy ragyogóan szót ért mindenkivel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha több a teendője, mint égen a csillag, annak csak örülhet. Ez most azt jelenti, hogy mindenki meg van elégedve önnel, ezért kap egyre több megbízást. A feladataival ragyogóan boldogul, kitűnő érzékkel talál rá a helyes megoldásokra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem kell semmi rosszra számítania, teljes erővel és jó kedvvel vetheti bele magát a munkába. Simán haladhat a célja felé, és az elismerés is gyorsan megérkezik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen támogatnák, okos tanácsokkal, vagy konkrét segítséggel. Ma türelmes és megértő lesz ön is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az ön jegyében áll. Egy kicsit ügyesebben kellene összeegyeztetnie a magánéletét a munkájával. Igyekezzen kiengesztelni a kedvesét, mert ugyancsak elhanyagolva érezheti magát, lássa be, hogy jogosan.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok teendő vár önre, és ráadásul az egészsége sincs a topon, a szervezete tiltakozik a túlerőltetés ellen. A legjobbat akkor tenné önmagával, ha kivenne egy szabadnapot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Önt támadás érheti, teljesen igazságtalanul. Ráadásul olyan valaki sérti meg, akitől végképp nem várta volna, hiszen annyiszor segített rajta, hogy csak hálával tartozik önnek... A legjobb, ha tudomást sem vesz a becsmérlő szavakról!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: